ΓΑΜΟΣ

ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΗΣ

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ!

Στο φωτογραφείο μας Φώτο Λάμπης στον Βύρωνα, αναλαμβάνουμε να κρατήσουμε ζωντανή την ωραιότερη στιγμή της ζωής σας, το γάμο σας. Με πολύχρονη εμπειρία και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, αλλά και τις πλέον λογικές τιμές, καλύπτουμε καρέ - καρέ αυτή τη σημαντική μέρα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε καλλιτεχνικά καταγεγραμμένα όλα τα στιγμιότυπα του γάμου σας με μία φωτογράφιση.

Απαθανατίζουμε και αρχειοθετούμε με απόλυτο επαγγελματισμό όλες τις λεπτομέρειες, αφού στεκόμαστε δίπλα σας με ετοιμοπόλεμα «κλικ» τις στιγμές που πρέπει, αποτυπώνοντας στο χαρτί τις πιο αστείες και κολακευτικές στιγμές.

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιούμε μαζί σας, φροντίζουμε να καταλάβουμε τις ανάγκες σας, ώστε να ανταποκριθούμε απόλυτα στις προσδοκίες σας γι΄ αυτή τη μεγάλη μέρα. Μέσα από το διαθέσιμο δείγμα της δουλειάς μας, μπορείτε, επίσης, να πάρετε μία ιδέα για τις μοναδικές δημιουργίες μας.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε τις φωτογραφίες που σας αρέσουν, μέσα από μια πραγματικά μεγάλη γκάμα που συλλέγουμε την ώρα του μυστηρίου, αλλά και αργότερα στη δεξίωση.

Φορέστε το καλύτερο χαμόγελό σας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς!Το αποτέλεσμα θα σας συνεπάρει!