ΒΑΠΤΙΣΗ

ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΗΣ

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ

Αν θέλετε να σας μείνει αξέχαστη μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευθείτε πλήρως τη φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού σας στο φωτογραφείο μας Φωτο Λάμπης, στον Βύρωνα.

Με απόλυτο επαγγελματισμό και την απαιτούμενη διάθεση, συμμετέχουμε στη χαρά σας, γινόμαστε μέρος του γεγονότος και απαθανατίζουμε τις στιγμές του μυστηρίου και της δεξίωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με σύγχρονο εξοπλισμό και την απαραίτητη εμπειρία, αποτυπώνουμε τα χαμόγελα, τα χρώματα, τις εκφράσεις και τα έντονα συναισθήματα, ώστε να θυμάστε τα πάντα από εκείνη τη μεγάλη και μοναδική μέρα.

Με αίσθημα ευθύνης, απεριόριστη αγάπη για τη δουλειά μας, αλλά και καλλιτεχνική διάθεση φωτογραφίζουμε τα μικρά μας μοντέλα, τους πρωταγωνιστές της ημέρας και της ζωής σας, προσφέροντάς σας ένα ποιοτικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Μαζί θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε για τις λεπτομέρειες, πριν και μετά τη βάπτιση. Οι φωτογραφίες, μοναδικής ποιότητας και αισθητικής, διατίθενται σε ηλεκτρονική, αλλά και έντυπη μορφή.Περάστε από το χώρο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας και εξασφαλίστε ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα.